Zvornik: Pronađena dvojica migranta koji su pali u provaliju

Preporučujemo

Na nepristupačnom terenu, u mjestu Planinci, kod Zvornika, jučer su pronađena dvojica povređenih migranata koji su pali sa mosta u provaliju.

Nezvanično, radi se o dvojici Palestinaca, koji su nakon izvlačenja zbog stepena zadobijenih povreda prebačeni u UKC u Tuzlu, piše Srpskainfo.com

U izvlačenju povrijeđenih migranata učestvovali su pripadnici Granične policije BiH, hitne pomoći i Profesionalne vatrogasne jedinice u Zvorniku.

Oni su migrante nakon prve pomoći na licu mjesta prevezli u JZU „Bolnica Zvornik“, a potom su prebačeni u Tuzlu. Pretpostavke su da su migranti pješke prelazili ovim putem i tumarajući kroz maglu i mrak pali u provaliju.

Prema policijskim izvorima, oni su oko 8 časova dobili dojavu da se na nepristupačnom terenu u mjestu Planinci, nalaze dva migranta koja su povrijeđena.

“Po prijavi su postupili pripadnici PU Zvornik koji su obavjestili Graničnu policiju BiH, hitnu pomoć i vatrogasce uz čiju pomoć su lica evakuisana i prevezena u JZU „Bolnica Zvornik“ gdje im je ukazana ljekarska pomoć – saopštio je Miljan Bobar, portparol PU Zvornik.

O ovom događaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.

(RTV GD/Radio Sarajevo)

Najnovije

spot_img