Žena osumnjičena za ubistvo majke u Kozluku, prije 11 godina muža ubila budakom

Preporučujemo

Ramza K. (62) koja je uhapšena nakon zbog sumnje da je u porodičnoj kući u Kozluku kod Zvornika sjekirom ubila svoju majku Namku K. (83) prije 11 godina takođe je uhapšena zbog svirepog zločina, prenose mediji.

Naime, Ramza je 30. juna 2009. godine u kući svoga brata u Kozluku kod Zvornika, budakom do smrti izudarala supruga Ramadana K. sa kojim je imala troje djece.

Ramadan je podlegao, a obudkcija je utvrdila da je čak 41 put bio udaren budakom po glavi i tijelu.

Motiv ubistva bila je bolesna ljubomora.

Nakon sudskog postupka Karajčićeva je osuđena na pet godina zatvora, zbog niza olakšavajućih okolnosti.

Podsjetimo, Ramza K. uhapšena je juče poslijepodne nakon što je došla u policijsku stanicu i priznala da je u porodičnoj kući sjekirom ubila majku Namku K. (83).

U toku je kriminalistička obrada osumnjičene, nakon koje će najvjerovatnije biti sprovedena u nadležnost tužilaštva.

“Policijskoj stanici Kozluk prijavljeno je sinoć oko 18:30 sati da je u porodičnoj kući u Kozluku osoba R. K. sjekirom nanijela povrede ženskoj osobi N. K. usljed kojih je preminula. Uviđaj su uradili dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina u saradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave Zvornik, u prisustvu ljekara mrtvozornika. Policija nastavlja dalji rad u cilju dokumentovanja ovog događaja, a sve dalje aktivnosti preduzimat će se pod nadzorom postupajućeg tužioca”, kazao je Miljan Bobar, portparol Policijske uprave Zvornik.

(RTV GD/Nezavisne)

Najnovije

spot_img