Ukrali sef iz vozila brze pošte

Preporučujemo

Policija traga za razbojnicima koji su na Manjači presjekli put radnicima brze pošte “EuroExpress” i prijeteći automatskom puškom iz kombija iznijeli sef za nepoznatom količinom novca, saznaju “Nezavisne”.

Ova filmska pljačka desila se utorak oko 23 časa u mjestu Dobrnja, a kako je prijavljeno policiji, razbojništvo su izvela trojica maskiranih bandita. Oni su prijeteći oružjem radnicima “EuroExpressa”, koji su bili u vozilu i kretali se prema Banjaluci, oteli novac i pobjegli.

Nezvanično saznajemo da se ubrzo nakon pljačke, na magistralnom putu od Banjaluke do Čađavice pojavilo više policijskih patrola i nekoliko desetina policijskih službenika te da su i radnicima objekata koji su u tom periodu radili naložili da zaključaju vrata i ne otvaraju nepoznatim licima. Međutim, razbojnici su u noći pljačke umakli policiji, a ostalo je nepoznato i koliko je novca bilo u sefu, odnosno da li ga je uopšte bilo.

Kako su nam rekli iz “EuroExpressa”, zbog istrage ne žele davati bilo kakve informacije, stoga nije poznat plijen s kojim su pobjegli razbojnici.

Mještani Dobrnje s kojima smo razgovarali kažu da su za pljačku u ovom mjestu saznali tek sutradan u medijima, ali da se na glavnoj cesti moglo vidjeti više policijskih rotacija.

“Tek smo na radiju ujutro čuli da je neko opljačkan na cesti, ali to je bilo tamo na glavnom putu. Mi ništa nismo čuli, a pričali su jutros da je tamo bilo dosta policije”, ispričala je mještanka. I u Kolima su juče prepričavali ovaj događaj jer su se policijski službenici i u tom mjestu raspitivali o pljačkašima, ali niko od mještana nije znao šta se tačno desilo na putu prema Čađavici.

Kako su naveli iz Policijske uprave Banjaluka, policija je postupila po prijavi razbojništva i izvršila uviđaj na putu Banjaluka – Čađavica, u mjestu Dobrnja.

“Obaviješten je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a rad na identifikovanju osumnjičenih i rasvjetljavanju razbojništva je u toku”, rekli su iz PU Banjaluka.

Najnovije

spot_img