U Zvorniku uhapšene dvije osobe zbog krijumčarenja 15 Pakistanaca

Preporučujemo

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik MUP RS, lišili su slobode lica N.M. (1993.) iz Osmaka i N.S. (1950.) iz Bratunca, zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo „Krijumčarenje ljudi“.

Policijski službenici PS Zvornik su preduzimajući operativno-taktičke mjere i radnje, u noći sa 3. na 4. maj 2019. godine, pored magistralnog puta Zvornik-Milići, u mjestu Jošanica, kontrolisali putnički automobil marke „Ford“, kojim je upravljalo lice N.M. Prilikom kontrole, u vozilu je identifikovano osam lica iz Pakistana, za koja postoji sumja da su ilegalno prešla granicu sa susjednom državom.

Istu noć, policijski službenici Policijske stanice za sigurnost saobraćaja Zvornik su u mjestu Karakaj, kontrolisali putnički automobil marke „Nissan”, kojim je upravljao N.S. iz Bratunca. Tom prilikom, u vozilu je identifikovano sedam lica iz Pakistana, za koja postoji sumnja da su ilegalno prešla granicu sa susjednom državom.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Tužilaštva BiH. Policijski službenici nastavljaju dalji rad na kompletiranju i dokumentovanju krivičnog djela „Krijumčarenje ljudi“.

Najnovije

spot_img