U Teočaku formiran OO Stranke za BiH

Preporučujemo

U Teočaku je osnovana općinska organizacija Stranke za BiH. Ovoj stranci osim novih članova pristupila su i dva vijećnika OV Teočak, Fahreta Janjarac i Nermin Rešidović koji će u budućnosti u ovoj općini djelovati u ime ove političke opcije.

Predodređeni da jačaju politički uticaj širom TK Stranka za BiH formirala je Općinsku organizaciju u Teočaku. Osim formiranja svih organa ova stranka u OV Teočak sada broji dva vijećnika

 „Oni su dobrovoljno sami prešli u našu stranku. Vjerovatno su prepoznali  naš rad za ovih nekoliko mjeseci tj. od januara od kad mi postojimo i djelujemo na ovom području“, rekao je Senajil Husić, v.d. predsjednik povjereništva OO S BiH Teočak.

 „Ja moram napomenuti da se tu radi i o  člnovima koji  su bili  prisutni u drugim političkim strankama ali i oni koji nisu  do sada bili politički angažirani. Tako da imamo jedan miks za koji mislim da će biti dobra ponuda kada govorimo o Teočaku i novim političkim prilikama koje očekujemo u narednom periodu.“, istakao je Mirnes Gušić, predsjednik KV S BiH TK.

Težište rada Općinske organizacije Stranke za BiH Teočak  je omasovljavanje  članstva sa kvalitenim kadrovima, poručeno je na press konferenciji.  

U ovoj stranci smatraju kako će rezultati predstojećih Općih izbora udariti dobre temelje za još bolje rezultate na općinskim izborima koji nas očekuju za dvije godine.

(RTV GD/RTV TK)

Najnovije

spot_img