Trudnica iz Kalesije preminula od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći

Trudnica iz Kalesije preminula od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći

5676
0
PODIJELI

Trudnica iz Kalesije, S.B., preminula je od povreda koje je zadobila u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć na magistralnom putu Zvornik – Bijeljina, u mjestu Tabanci.

Do saobraćajne nesreće je došlo u 19.40 sati, kada je putnički automobil ”fiat bravo”, kojim je upravljao suprug nastradale trudnice, E.I., iz Kalesije, sletio sa ceste.

Devetnaestogodišnja trudnica bila je na mjestu suvozača u automobilu.

Ona je, u slijetanju vozila s cesta, zadobila povrede opasne po život. Ukazana joj je medicinska pomoć u Domu zdravlja u Zvorniku, nakon čega je zbog težine povreda prevezena u Univerzitetsko-klinički centar Tuzla, gdje je preminula od povreda.

Devetnaestogodišnja S.B. iz Kalesije koja je život izgubila u saobraćajnoj nezgodi bila je u šestom mjesecu trudnoće, potvrđeno je danas iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Pripadnici Odjeljenja saobraćajne policije Zvornik izvršili su uviđaj, a o svemu je obaviješten i nadležni tužilac koje je naložio preduzimanje svih potrebnih mjera i radnji, radi utvrđivanja tačnih uzroka koji su doveli do ove tragedije.

Iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina još jednom apeluju na sve vozače i učesnike u saobraćaju da brzinu kretanja motornog vozila prilagode uslovima i stanju puta, kako bi izbjegli saobraćajne nezgode sa najtežim posljedicama.

(Radio Glas Drine/FENA)