Ovo je priča koja će vas šokirati (FOTO)

Ovo je priča koja će vas šokirati (FOTO)

1674
0
PODIJELI

Hrabra, sposobna, odvažna, ona nije dozvolile da joj majčinstvo bude ograničeno godinama.

Usudila se da rodi dijete, čak i kad je zakoračila u osmu deceniju života.

Za Omkari Sing (76) iz Indije briga o šesogodišnjaku umije da bude naporna.

Ona je svog sina Amritvanija rodila u 70. godini i tada proglašena za najstariju porodilju na svijetu. Nosila je blizance, ali Amritvanijeva sestra Barasat preminula je samo sat vremena nakon rođenja, piše Blic.

Omkari često dobija komplimente da joj je lijep unuk. Kako kaže, navikla je i uz osmjeh uvjek objasni da je to zapravo njen sin.

Kada se 2007. odlučila na vještačku oplodnju, mnogi su je osuđivali. Godinu dana kasnije, Omkari je bila ostvarena majka, srećna jer je svom suprugu Čaranu podarila dugoočekivanog sina.

Iako su susrela sa brojnim neodobravanjima i kritikama jer je odlučila da tako kasno rodi djecu, Omkari, kako kaže, nije mnogo brinula zbog toga.

Iako zbog godina, često nije u situaciji da prati Amrtivanija kao druge, mlađe majke, Omakari kaže da niti jednog trenutka nije zažalila, te da je veoma srećna što je danas majka šestogodišnjaka.

Ona i njen suprug imaju veliku podršku svog sela, a komašije im često pomažu oko Amrtivanija.

Omkari i Čaran imaju dvije ćerke i petoro unučića, ali su oduvjek priželjkivali muško dijete.

“To je bila neizbježna odluka. Kakav bih bila majka da nemam sina? Ko bi naslijedio moje ime, porodičnu kuću? “, objašnjava ona.

Svjesna da joj vrijeme nije prijatelj, Onkari se nada da će dovoljno poživjeti da vidi ženidbu svoga sina.

“Ne brinem šta će biti poslije moje smrti. Imam ćerke a i druge rođake koji će voditi brigu o mom ljubimcu, a do tada ću ga obasipati ljubavlju”,priča nasmijana Omkari.