Stravičan zločin u Srbiji: Pomahnitali Zdravko zaklao suprugu, ubio dvije kćerke, pa se objesio

Preporučujemo

Užasan zločin desio se u Somboru. Zdravko Goranović (59) prvo je zaklao suprugu Miru, zatim je ubio kćerke Anastasiju (19) i Anabelu (15), onda je zapalio porodičnu kuću i dok je buktala vatra sebi oduzeo život tako što se objesio o gredu.

Krvavi pir dogodio se samo nekoliko dana nakon što je Zdravko Goranović izašao iz zatvora, gdje je bio, kako se moglo čuti od stanovnika Sombora, zbog nasilja u porodici.

Anastasija je nedavno završila srednju školu i bavila se šminkanjem dok je mlađa Anabela tek bila krenula u prvu godinu srednje. U Somboru je Anastasija bila poznata kao talentovana za slikarstvo, a dugo se bavila i sportskim aerobikom.

U prvi mah strahovalo se da je ubio i sina, ali kasnije se ispostavilo da je upravo sin bio osoba koja je požar prijavila nadležnim službama.

Zdravkov kriminalni dosje je prema saznanjima beogradskih medija podebeo. Prije 11 godina dospio je u žižu javnosti jer je u dvorištu kuće zamjenika osnovnog javnog tužioca u Somboru Vladimira Šakića pronađena kartonska kutija u kojoj je bila kopija ručne bombe. Pored nje je bila prijeteća poruka.

– Optužio si nevinog čoveka. Imaš još vremena da ispravno postupiš. U protivnom, prvo materijalna šteta, a onda idemo dalje. Čuvaj prvo sina, pa ženu, a i sebe. Sljedeći put u paketu može biti nešto eksplozivno. Razmisli ozbiljno o svemu – stajalo je u poruci koju je otkrio Šakićev sin koji je u tom trenutku imao 13 godina.

Tada je ustanovljeno da je Šakićev sin, prije nego što je našao paket, dobio telefonski poziv na kućni broj i da mu je rečeno da izađe u dvorište i pogleda šta je spakovano u crvenu kartonsku kutiju od cipela.

Sudija Šakić je prije tog događaja podigao optužni prijedlog protiv Goranovića zbog krivičnog djela neovlašteno držanje eksplozivnih materija.

Najnovije

spot_img