Sapna: Podijeljen školski pribor za prvačiće u Sapni (FOTO)

Sapna: Podijeljen školski pribor za prvačiće u Sapni (FOTO)

891
0
PODIJELI

Članovi Udruženja „FUTUREBAG-Torba za budućnost” iz Beča, su danas na najbolji mogući način poželjeli sapanjskim prvačićima sretnu i uspješnu novu školsku godinu.

“FUTUREBAG“ je svim prvačićima kako u centralnoj, tako i u svim područnim školama OŠ Sapna , podijelio prigodan i vrijedan poklon.

U centralnoj školi u Sapni, danas je u prisustvu učenika i njihovih roditelja, učiteljica Rasema Beganović podijelila 24 paketića.

“ Oni su željeli da uljepšaju prvi dan škole našim prvačićima, i u tome su potpuno uspjeli. Ja se nadam da su se pokloni svidjeli učenicima i da će im donijeti osmijeh i zadovoljstvo na licu, te odličan uspjeh u predstojećoj školskoj godini “ , kazala je učiteljica Rasema Beganović.

Paketići sadrže školsku torbu, slatkiše, slikovnicu i školski pribor, koji će biti od velike koristi sapanjskim prvačićima.

Učiteljica Rasema se zahvalila svim članovima Udruženja „FUTUREBAG -Torba za budućnost” koji su obradovali prvačiće i koji su ove godine obezbijedili 3000 ovakvih poklona širom BiH.

Osim Sapne, pokloni su još donirani za prvačiće iz 5 općina našeg kantona: Tuzla, Gradačac, Gračanica, Banovići, Živinice.