Žalost u porodici Veselinović : Mićo je bio džin, svima na usluzi

Žalost u porodici Veselinović : Mićo je bio džin, svima na usluzi

1558
0
PODIJELI

U porodičnoj kući medicinskog tehničara Miroslava Veselinovića (42) u selu Lukare, kod Novog Pazara, koji je nastrado u padu helikoptera u Beogradu, juče su odjekivali jauci majke Dobrinke, supruge Violete i dvije sestre, a među okupljenima je vladala tuga i njeverica.

“Strašna tragedija zadesi ovu divnu porodicu. Zlatna deca ostaše bez oca, sin Danilo je šesti razred, a kćerka Darija treći. Mićo je bio džin, svima na usluzi, uvek spreman da pomogne. Kada bi se neko iz sela lečio u bolnici, redovno ga je obilazio, urgirao kod doktora da mu posvete maksimalnu pažnju”, pričaju komšije.

Rođaci kažu da je imao običaj da se uvijek javlja kada ide na takve zadatke i obavještava svoje najbliže o tome dokle je stigao i kako je prošao u putu, piše “Blic”.

“Iz nekog razloga u petak se nije javljao, da li zbog previše posla oko te bebe ili nečeg drugog ne znam. Nisam hteo da mu dosađujem i zovem ga, a uveče sam otišao na piće sa drugarima. Nisam ni slutio da je on u tom trenutku u helikopteru i da će ubrzo poginuti”, tužnim glasom priča Filip Marinković, Miroslavljev sestrić.

Veliki broj zaposlenih u Zdravstvenom centru juče je došao u porodičnu kuću Veselinovića da izrazi saučešće i uputi riječi utjehe rođacima.

U Lukarima je bio i potpredsjednik Vlade Rasim Ljajić, gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović i ostali predstavnici lokalne samouprave.