Zadar: Vozač minibusa napao četiri djevojke iz BiH, njihov otac mu razbio...

Zadar: Vozač minibusa napao četiri djevojke iz BiH, njihov otac mu razbio prozore

294
0
PODIJELI

Gotovo cijeli dan jučer trajala je drama sa četiri mlade turistkinje iz Bosne i Hercegovine koje su trebale započeti ljetovanje u Zadru, u jednom apartmanu u Ulici Antuna Gustava Matoša na zadarskoj Puntamici. Od četiri djevojke u dobi od 21, 19 i 18. godina, njih tri su sestre, prenosi novinska agencija Patria.

Prvi poziv policiji stigao je oko devet sati ujutro kada su djevojke prijavile kako ih je vozač minibusa, koji ih je dovezao do apartmana na Puntamici, napao. U pitanju je bila svađa oko apartmana, a vozač je , po riječima djevojaka, bio toliko agresivan da su njegov verbalni ispad odmah odlučile prijaviti policiji.

Drugi poziv policiji stigao je oko 16 sati. No, ovog puta zvao je vozač minibusa koji je prijavio oca tri sestre koji je, šokiran napadom na svoje kćerke došao u Zadar, pronašao vozača minibusa, napao ga i čekićem mu razbio staklo na njegovom vozilu!

Priča je završila tako da su obojica zbog napada – vozač na djevojke, a otac na vozača i oštećenje tuđe stvari – privedeni prekršajnom sudiji koji je novčano kaznio te su dobili optužne prijedloge za narušavanje javnog reda i mira, piše Slobodna Dalmacija.