Tragična prvomajska proslava, mještani se pitaju je li njihovo selo ukleto

Tragična prvomajska proslava, mještani se pitaju je li njihovo selo ukleto

2166
0
PODIJELI

Prvomajsko druženje na izletištu Bošnjački virovi u blizini Županje oko 11.30 sati završilo je tragično kada se čamac sa četvoricom mladića prevrnuo.

Dvojica su uspjela isplivati, liječnička im je pomoć pružena u vinkovačkoj bolnici i izvan su životne opasnosti. No, nažalost, drugoj dvojici nije bilo spasa…

Četvorica mladića u dobi su od 20 do 30 godina i sa šireg su županjskog područja, javlja Jutarnji.hr.

Nakon nekoliko sati traganja, ronioci su, doznajemo, izvukli mrtva tijela dvojice nesretnih mladića. Mještani su u šoku te se pitaju: “Zar je naše selo ukleto?” jer su prije nekoliko godina, podsjećaju, četvorica mladića u prometnoj nesreći izgubila živote. -Pomozite! Minutu već ne izranjaju! Jel nas čujete?! – izvikivala su dvojica mladića koji su se otisnuli čamcem na jezero i koji su se, jedva, uspjeli izvući iz mutne vode prepune lopoča, trave… U društvu ih je, doznajemo, bilo 15-ak. Dok su jedni roštiljali, četvorka se odlučila provozati čamcem na koji su, iz samo njima znanih razloga, ukrcali i motor!

– Njihali su se. Veselili. Zezali. Od obale do obale je oko 50 metara. Upali su u vodu gdje je mulj valjda jedan metar. Neke je, očito, poklopio i motor, pa je bilo nemoguće isplivati. Bilo je tu i alkohola, jer tko bi inače izvodio takve vratolomije – pričaju potreseni mještani.