Pedofil prijetio svojoj učenici: Proći ćeš kao Tijana

Pedofil prijetio svojoj učenici: Proći ćeš kao Tijana

59
0
PODIJELI

Nebojša Gajić (52) iz Nove Pazove uhapšen je zbog pokušaja silovanja 17-godišnje djevojke, kojoj je privatno, u svojoj kući, držao časove matematike.

Gajić je djevojci prijetio da će proći kao “mala Tijana” i pokazivao joj snimak na kome on seksualno napada djevojčicu od 13 godina.

“Devojka je 22. oktobra sa majkom došla u policiju u Staroj Pazovi, gde su ispričale sve što je Gajić radio. Odmah je pokrenuta istraga, Gajić je priveden kod tužioca u Sremskoj Mitrovici, koji mu je po saslušanju odredio pritvor do mesec dana. Policija nastavlja istragu zbog sumnje da ima još Gajićevih žrtava”, kažu u MUP-u, a prenosi Blic.

Da se nešto čudno dešava, roditelji 17-godišnjakinje su primjetili prije godinu dana. Djevojčica je počela da se povlači u sebe.

“Moja ćerka je zajedno sa sestrom odlazila kod njega na časove po preporuci naše rođake. Ništa nam nije bilo sumnjivo, jer su deca postizala dobre rezultate. On je insistirao da dolaze tri-četiri puta nedeljno na dvočase, ali kasnije su ostajale i duže. On je to pravdao time da navodno s njima vežba i druge predmete. Mnogo dece je odlazilo kod njega”, priča R. I., čija je supruga prijavila pedofila policiji pošto je primila poziv od školskog pedagoga, kojem se kćerka povjerila.

Zlostavljanje ove djevojčice, prema priči roditelja, počelo je u maju, kada je Gajić počeo da je dodiruje po intimnim dijelovima tijela i tjerao ju je da dodiruje njegov polni organ. Ubjeđivao ju je da pristane da joj on oduzme nevinost “jer niko neće biti pažljiv koliko on” i da druge djevojčice uživaju u intimnosti sa njim.

“Pokazivao je mojoj ćerki snimak devojčice od 13 godina, koja je bila obučena i koju je dodirivao. Umeo je da manipuliše decom, ali i roditeljima, a po kući je postavljao kamere koje su ih snimale. Tako je pretio deci da će ako nešto odaju, njihove snimke pustiti na društvene mreže”, priča R. I., navodeći da je njegova kćerka prestala da odlazi na časove prije mjesec dana.

Tada je Gajić počeo da joj prijeti porukama.

“Pretio joj je da ima sedam dana da se vrati ili će njene snimke proslediti meni. Rekao je da je podesio program koji će u roku od 48 sati pustiti njene snimke u etar ako bilo kome nešto kaže ili mu se nešto desi. Čak joj je pripretio i slučajem male Tijane, koja je ubijena, navodeći da i sama zna “kako je ona prošla” “, priča potreseni R. I.

Gajić je radio na željeznici, završio je srednju elektrotehničku školu.

Pokupio im šifre od Fejsbuka

Da bi osigurao sebe, Gajić je, prema navodima roditelja, djeci davao svoju fejsbuk šifru, a zauzvrat uzimao njihove.

“Tražio je da mu moja ćerke donese svoj laptop kako bi instalirao program za prikupljanje šifri. U porukama u koje je policija imala uvid pretio joj je da će joj “zatvarati vrata na svakom koraku” “, priča R. I.