Muža ubila jer ju je uhvatio u preljubi!

Muža ubila jer ju je uhvatio u preljubi!

146
0
PODIJELI

Snežana Petrović (52) brutalno je ubila muža Branka (58) u njihovom porodičnom domu u Starom Kostolcu. Žena ga je prvo nekoliko puta izbola nožem u grudi, a zatim ga je dokrajčila udarcima metalne šipke u glavu.

Kako “Blic” saznaje, žena se odlučila na zločin jer ju je suprug danima tukao i maltretirao nakon što ju je nedavno uhvatio u preljubi.

Nezapamćena tragedija dogodila se u noći između srijede i četvrtka. Pretpostavlja se da je Petrovića supruga ubila desetak minuta poslije ponoći. U tim trenucima komšije iz kuće nisu čule buku.

Policiju je, najvjerovatnije, pozvala Snežana Petrović kojoj su lisice stavljene oko 1.30 sati. Njoj je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati poslije kog će sa krivičnom prijavom za ubistvo biti privedena na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Požarevcu.

– Niko ne zna šta se dogodilo. Nikada niko od komšija nije čuo da se Petrovići svađaju. Nikada se iz njihove kuće nije čula galama – objašnjava komšija Dragomir Demirovski.

Petrovići imaju dva sina i kćerku. Sve troje rade u inostranstvu. Snežana i Branko su živjeli sami.

– Radili su, a u kući je često bilo muzike. Bili su veseljaci, vrijedni ljudi. Dio kuće su izdavali. On je stalno nešto radio oko te porodične kuće. Nije mi jasno zašto se Snežana odlučila na ovaj krvavi potez. Strašno, tragedija – kažu njihove komšije.

Ali, sumnja se da je sukob među supružnicima započet prije izvijesnog vremena, kada je Petrović uhvatio suprugu u preljubi. Potom je ona odlazila na posao sa modricama oko vrata i žalila se koleginicama u elektrani u Drmnu kako ju je suprug gušio.

– Ona je bila vrijedna žena, radila je kao čistačica u elektrani. A sad se priča da mu nije bila vjerna. Ko zna šta je i ona istrpjela pored njega – priča jedan od komšija.

(Radio Glas Drine/Blic)