Muamer Zukorlić voza BMW, ima dvije supruge, a ljubi 18 godina mlađu...

Muamer Zukorlić voza BMW, ima dvije supruge, a ljubi 18 godina mlađu novinarku Belkisu…

556
0
PODIJELI

Muftija Muamer Zukorlić (43) je već izvjesno vrijeme je u vezi s novinarkom TV Sandžak Belkisom Crnovršanin (25), koja bi uskoro mogla da mu postane treća žena.

Sandžački muftija već ima dve supruge, što je prema muslimanskom zakonu – šerijatu – dozvoljeno.

Kandidatkinja za treću suprugu Belkisa Crnovršanin bila je student na Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru, a svojevremeno je zaposlenje na televiziji Jedinstvo dobila upravo zahvaljujući poznanstvu sa ovim vjerskim poglavarom. Iako ima dvije supruge, muftija ne krije vezu sa svojom novom izabranicom.

– Muftija i Belkisa se ne kriju, za njihovu vezu zna ceo Novi Pazar. Muftija joj je kupio auto “ford fokus”, čija je vrednost oko 3.000 evra. Belkisa nosi najmoderniju odeću, obuću i nakit, što, naravno, svima upada u oči jer joj je plata na televiziji na kojoj radi oko 200 evra, a nije dete iz situirane porodice – kaže jedan od ljudi iz Zukorlićevog okruženja i dodaje da je lepa Belkisa navodno već bila udata u Tutinu.

– Njih dvoje su nedavno bili i na zajedničkom odmoru – gde drugo nego u Istanbulu, zbog čega se posle po Pazaru pričalo da su se tamo i venčali – dodaje on.

O raskalašnom ljubavnom životu glavnog muftije nedavno je pisao i sarajevski Dnevni avaz. Pored Belkise, prema navodima tog lista, muftija je blizak i sa izvjesnom A. Z. L. iz Novog Pazara i N. R. iz Priboja.