Majka znala da otac siluje njihovu kćerku ali se bojala prijaviti policiji

Majka znala da otac siluje njihovu kćerku ali se bojala prijaviti policiji

74
0
PODIJELI

Draganu Ž. (56) određen je pritvor do 30 dana jer je pokušao da siluje 24-godišnju ćerku. Sumnja se da je otac monstrum kćerku seksualno zlostavljao posljednjih dvanaest godina, kao i da je majka za to znala, ali je šutila jer se plašila za svoj život.

Momak pozvao policiju

– On je kćerku zlostavljao od njene dvanaeste godine. Djevojčica nije imala kome da se obrati i zatraži zaštitu jer je i majka bila u strahu od oca – kaže izvor Kurira.

Nedjelju dana prije nego što je pokušao da je siluje, Dragan Ž. je iskoristio to što je djevojka spavala da je napadne.

– Gurao joj je prste u polni organ i samozadovoljavao se. Devojci je prijetio i govorio joj da je dužna da ga seksualno zadovoljava jer njegova žena to više ne želi da radi. Na dan kad je uhapšen devojku je napao dva puta. Prvi put je uspjela da mu se istrgne, pobjegne iz stana i pozove svog momka u pomoć.

Međutim, on je istrčao za njom, uhvatio je za kosu i ponovo je uvukao u stan. Skinuo je pantalone i taman se spremao da obljubi devojku kad je naišla njegova supruga – objašnjava naš izvor. Policija provjerava da li je djevojka ranije bila silovana, a od sramote nije smjela da prizna policajcima.

Slučaj se istražuje

– Ona je dosad kazala da ju je otac stalno dodirivao po tijelu, ali da je to bio prvi put da je pokušao da je siluje. Vidjet ćemo šta će dalja istraga pokazati, da li je zaista sve ostalo na dodirivanju – kažu u policiji.

Tvrdi da mu je namješteno

Manijak je na saslušanju negirao da je ikada pipnuo kćerku.

– On tvrdi da smo svi ludi, i kćerka i majka i policajci. Ističe da joj nikada ništa nije uradio, da mu je sve namješteno – objašnjava naš izvori.

(KURIR)