Majka monstrum: Zadavila kćerku od 12 godina pa se otrovala!

Majka monstrum: Zadavila kćerku od 12 godina pa se otrovala!

87
0
PODIJELI

Suzana Ranđelović (42) iz Donjeg Bunibroda kod Leskovca pod još neutvrđenim okolnostima zadavila je u noći između nedjelje i ponedjeljka 12-godišnju ćerku Nataliju, a potom popila otrov! Suzana je juče rano ujutro nađena kako bez svijesti leži u svojoj sobi i u kritičnom stanju je prevezena u leskovačku bolnicu, dok je tijelo devojčice pronašla baka Javorka kad je htjela da je probudi za školu.

Obrisali profile na Fejsu

Zločin kakav ne pamte ni najstariji mještani Donjeg Bunibroda šokirao je sve u selu desetak kilometara udaljenom od Leskovca.
U kući Ranđelovića okupili su se rođaci, prijatelji i komšije kako bi Natalijinom ocu Goranu, babi Javorki i dedi Milanu pružili reči utjehe i ohrabrenja.

– U nedjelju uveče svi su bili lijepo raspoloženi, šalili smo se cijelo veče. Natalija je razgovarala s našom ćerkom, a onda su nastavili da se dopisuju preko Fejsbuka. Međutim, čula sam da je nakon tragedije Natalijin profil na Fejsbuku obrisan! To mi je potpuna misterija, a još čudnije je da su obrisani i Suzanin i Goranov profil – priča za Kurir jedna od rođaka Ranđelovića, dok iz kuće odjekuje plač bake Javorke i oca Gorana.
Rođaka unesrećene porodice kaže da je Suzana nađena u svojoj spavaćoj sobi.

– Ukućani su odmah pozvali Hitnu pomoć, ali u tom trenutku nisu htjeli da bude Nataliju, koja je imala nastavu po podne. Tek kad je baka ušla kod unuke u sobu, otkrili su stravičnu istinu. Šta da vam kažem, ovo je užas! Prosto ne mogu da vjerujem da je Suzana zadavila ćerku jedinicu… Ništa, ama baš ništa nije nagovještavalo da će se desiti ovakva tragedija – rekla je naša sagovornica.

natalija

Bila odličan đak

U školi u Guberevcu, u Natalijinom odjeljenju plač, suze i jauci za drugaricom. Djevojčice i dečaci ne mogu da veruju da njihove drugarice više nema.
– Bila je tiha, povučena i talentovana devojčica. Bila je odlična učenica i omiljena među drugaricama. Na roditeljske sastanke je uglavnom dolazila majka Suzana. Bila je vrlo komunikativna i zadovoljna Natalijinim ocenama – ispričala je Jelena Gospodinov, razredni stariješina.

(KURIR)