Emir Hadžihafizbegović autom naletio na ženu, umrla je u bolnici

Emir Hadžihafizbegović autom naletio na ženu, umrla je u bolnici

98
0
PODIJELI

KOD MJESTA Bročice, na autocesti A3, dogodila se sinoć teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.
Do nesreće je došlo nakon što je zasad nepoznati vozač srušio svjetleće znakove upozorenja na dijelu autoceste na kojemu su radovi. Vozač je pobjegao te se za njim još traga.

Na porušene znakove potom je naišlo šest automobila kojima su od oštrih predmeta probušene gume, a među njima i vozilo županjskih registracija u kojem su uz vozača bile i dvije putnice. Vozač je vozilo zaustavio na lijevoj traci kako bi pokušao promijeniti probušenu gumu, a dvije su putnice stale uz njega.

Žena preminula, Hadžihafizbegović teže ozlijeđen

Tom je prilikom Škodom bosanskohercegovačkih oznaka naišao glumac Emir Hadžihafizbegović, koji je pokušao proći između ograde autoceste i zaustavljenog vozila, no pritom je udario u 63-godišnjakinju i vozača tog automobila, a potom i u gromadu zemlje.

Svo troje ozlijeđenih, među njima i Hadžihefizbegović, su prevezeni u novogradišku bolnicu, gdje je 63-godišnja žena oko 21 sat podlegla ozljedama, dok je Hadžihafizbegović zbog težih ozljeda zadržan na liječenju. Vozač drugog automobila je nakon pružene pomoći pušten na kućnu njegu.

Očevid je još u tijeku.

Novinari Dnevnog avaza dobili su glumca na telefon. “Nisam jako ozlijeđen, ne mogu sada pričati”, kratko im je rekao.

Očevid je obavio zamjenik sisačkog županijskog državnog odvjetnika Marijan Zgurić, koji je izdao nalog za obdukciju poginule žene te rekao kako će se daljnjim dokaznim radnjama utvrđivati je li riječ o kaznenom djelu u prometu ili općeopasnoj radnji. Kazao je i kako nitko od sudionika nesreće nije bio pod utjecajem alkohola.

(Radio Glas Drine/Index.hr)