Državljanin BiH ponudio Zadranki posao u Italiji, uslijedila je najgora noćna mora…

Državljanin BiH ponudio Zadranki posao u Italiji, uslijedila je najgora noćna mora…

59
0
PODIJELI

Državljaninu BiH sudi se na Županijskom sudu u Zadru zbog trgovanja ljudima, silovanja i iznude. Uhićen je u kolovozu prošle godine nakon što ga je prijavila 37-godišnjakinja sa zadarskog područja koja tvrdi da ju je, nakon što joj je ponudio posao preko Facebooka, odveo u Italiju te je dva mjeseca držao zatočenu u svom stanu, oduzeo joj dokumente i seksualno iskorištavao.

Sudac je isključio javnost na početku suđenja zbog zaštite žrtve, čemu se žestoko usprotivila obrana optuženog 38-godišnjaka.

Nudeći joj zaposlenje preko društvene mreže, 38-godišnjak iz okolice Cazina namamio je 37-godišnjakinju sa zadarskog područja i odveo je u Italiju, gdje ju je više od dva mjeseca držao zatočenu u svom stanu, oduzeo joj dokumente, te je seksualno iskorištavao.

Dobar posao u Italiji

On je duže vrijeme radio u talijanskom gradu Silandreseu, a ženu je u lipnju kontaktirao preko Facebooka te joj ponudio posao u obližnjoj talijanskoj tvornici za preradu voća. Ne sluteći da je riječ o prevari, 37-godišnjakinja se našla s njim u Rijeci, odakle su zajedno krenuli u spomenuti talijanski grad, u kojem je za ženu započela prava noćna mora.

Ostala je bez dokumenata, zatočena i seksualno iskorištena. Iako ju je nakon nekog vremena pustio, kasnije joj je upućivao prijeteće pozive i poruke tražeći da mu vrati novac, koji joj nikad nije ni posudio.

(Radio Glas Drine/Depo)