Detalji tragedije: Mladoženjin otac pijan iz lovačke puške ubio šest osoba, pa...

Detalji tragedije: Mladoženjin otac pijan iz lovačke puške ubio šest osoba, pa onda i sebe!

1603
0
PODIJELI

Nešto poslije 10 sati u mjestu Martonoš kod Kanjiže došlo je do velike tragedije u kojoj je život izgubilo sedam osoba. Do tragedije je došlo zbog narušenih porodičnih odnosa, dan nakon svadbe, piše Blic.

Svekar Rade Š. (1960) je iz lovačke puške ubio snahu Nataliju (1990) i njene roditelje Šandora (1963) i Karolinu Bajtai (1972). U ovom nemilom događaju stradali su i Roza Š. (1968), J. T. (1941) i B. T. (1947). Ubica se nakon krvavog pira u kući mladinih roditelja i sam ubio.

Ubijena Natalija i njen suprug Vlastimir, sin ubice

Kako piše Kurir, sin ubice oženio se dan ranije, ali on se protivio tom vjenčanju jer mu se snaha nije sviđala. Međutim, njegova supruga je odobravala to vjenčanje pa su se oni posvađali. Sve vrijeme je buduću suprugu njegovog sina nazivao pogrdnim imenima, čak se i na svadbi posvađao sa ženom i sa sinom.

Ubica Rade Š.

Prema pisanju srbijanskih medija, on je mrtva pijan iz lovačke puške ispalio više hitaca i ubio šestoro ljudi u dva sela – Martonošu i Oronu. Za sada nije poznato kako je izvršio ovaj nezapamćen zločin, ali zna se da je ubio mladu, njenu majku i oca, roditelje svoje žene, babu i dedu. Njegov sin i dijete su preživjeli jer su bili u garaži kada je ubica došao.

614871-hro-roza-sefer-ff

Ubijena Roza Š.

Na kraju krvavog pira ubio je i sebe. Iz policije su kazali da S.R. nije ranije imao problema sa zakonom.