PODIJELI

U teškoj saobraćajnoj nesreći, na putu Čačak – Kraljevo u mjestu Miločaj, na licu mjesta pogunule su dvije osobe, dok su povredama podlegle još dvije osobe, zbrinute tokom noći u bolnici “Studenica”, javio je jutros RTS.

Sedmogodišnji dječak koji je zadobio teške povrede sada je stabilnom stanju, a još tri žene su povrijeđene, naveo je dopisnik te televizije iz Čačka.

Kako prenosi “Blic”, nesreća se dogodila poslije 22 sata, kada su se direktno sudarila dva automobila, a prema saznanjima lista poginuli su vozač “mercedesa” borskih registrskih oznaka i žena suvozač u “sitroenu” kraljevačke registracije.

Prema rječima svjedoka, do direktnog sudara dva automobila došlo je kada je vozač “mercedesa”, koji se kretao ka Čačku, započeo preticanje i naletio na “sitroen” koji je dolazio iz suprotnog smjera.

Pet povrijeđenih osoba prebačeno je u Opštu bolnicu “Studenica” u Kraljevu, gdje dežurni ljekari obavljaju dijagnostiku njihovih povreda, prenose Večernje novosti. Saobraćaj je na toj dionici bio obustavljen, ali je tokom noći normalizovan.

(RTV GLAS DRINE/NEZAVISNE NOVINE)