Pijan zaspao u šumi, vukovi rastrgli smrznuto tijelo

Preporučujemo

– Mještani Crkvenog i ostalih sela u Ribniku u nevjerici prepričavaju kakva je strašna smrt zadesila njihovog komšiju Vasu Vukovića (62) čije su tijelo poslije smrti rastrgle divlje životinje, saznaje Srpskainfo.

Prema njihovim saznanjima, Vuković je umro od smrzavanja u šumi u blizini sela Crkveno, a njegovo tijelo slučajno je pronađeno 10. januara.

U Policijskoj upravi Mrkonjić Grad za ovaj portal je potvrđeno, navodeći inicijale, da su pronašli tijelo Vukovića.

“Na lice mjesta izašla je policija koja je obavila uviđaj. Uviđaju je prisustvovao i mrtvozornik, koji je konstatovao da je smrt nastupila od smrzavanja i da nema elemenata krivičnog djela – kažu u policiji.

Kako Srpskainfo nezvanično saznaje, Vukovićevo tijelo slučajno je našao jedan prolaznik koji je o tome obavijestio policiju.

“Najvjerovatnije da je krenuo kući, da je bio pijan i umoran i da je sjeo u šumi da malo odmori. Od hladnoće i alkohola je vjerovatno zaspao i tako se smrzao. Vukovi i druge životinje su namirisale tijelo i iskopale ga iz snijega”, rekao je izvor blizak istrazi.

Prema njegovim riječima oko tijela je nađeno dosta tragova divljih životinja, a na tijelu je bilo više ujeda. Ističe da je Vuković bio mrtav nekoliko dana prije pronalaska.

Mještani Crkvenog i sela u blizini pričaju da je Vaso volio malo više popiti i da je vjerovatno umro na putu prema svojoj kući.

On je živio u selu Crkveno. To je malo selo gdje trenutno ne živi više od pet domaćinstava. Vaso se nikada nije ženio, a nema ni porodicu. Skoro svaki dan je bio pijan, a u zadnje vrijeme mu je bilo narušeno i psihičko zdravlje”, rekao je jedan od mještana.

Vuković će biti u subotu sahranjen u seoskom groblju.

(RTV GD/vijesti.ba)

Najnovije

spot_img