Omer Muminović izabran za predsjednika Vijeća mladih Teočak

Preporučujemo

Proteklog vikenda je održana Izborna Skupština Vijeća mladih općine Teočak.

U radu Skupštine učestvovali su članice i članovi nevladinih organizacija sa prostora općine Teočak koji rade i djeluju u okviru Vijeća mladih.Tokom Skupštine predstavljen je financijski i narativni izvještaj za prethodni period sa posebnim osvrtom na projektne aktivnosti koje su uspješno realizovane u saradnji sa općinom Teočak.

Nakon usvajanja Izvještaja o radu izvršen je izbor Upravnog odbora kojeg će u ovom sazivu činiti: Amel Hasanović, Fatima Ćosić, Nedim Husić, Emina Šabačkić, Omer Muminović, Bahrija Muminović, Elma Bilalić, Jasmina Nakičević i Ramiz Hasanović.

Za predsjednika Upravnog odbora je izabran je Omer Muminović, a za predsjednicu Skupštine izabrana je Mirela Smaješević . Izabrano rukovodstvo iza sebe iskustvo u nevladinom sektoru i radu s mladim ljudima, što je garancija da će uspješno obavljati svoj posao.

“Zajedno ćemo raditi da mladi dobiju poziciju koju zaslužuju, jer njihova trenutna pozicija nije zadovoljavajuća, pa veliki broj njih svoju sreću traži van granica Bosne i Hercegovine”, poručili su mladi.

Najnovije

spot_img