Načelnik Općine Sapna upriličio prednovogodišnji prijemi za predstavnike Udruženja i Mjesnih zajednica sa područja Sapne

Preporučujemo

Već četvrtu godinu zaredom općinski načelnik Zudin Mahmutović na isteku kalendarske godine upriliči prijeme za predstavnike lokalnih udruženja i institucija ali i za građane naše općine.

U ugodnom i opuštenom druženju, u kabinetu općinskog načelnika,jučer su boravili predstavnici boračkih i drugih udruženja, sportskih kolektiva i predstavnici mjesnih zajednica sa prostora općine Sapna.

Tokom druženja razgovaralo se o saradnji tokom 2019. godine i realizaciji planiranih aktivnosti kao i o planovima aktivnosti za iduću godinu.

Prisutni su istakli izuzetno dobru saradnju sa općinskom administracijom ali i probleme sa kojima se susreću tokom realizacije svojih planskih aktivnosti.

Kao i u prethodnom periodu općinski načelnik je istakao da će Općina Sapna i u narednojg odini u skladu sa svojim mogućnostima, podržati svaku aktivnost koja ima za cilj poboljšanje života građana općine Sapna, a koju budu provodila udruženja ili mjesne zajednice.

Najnovije

spot_img