Mortus pijan zgazio dvoje sa 120 na sat: Ubio djevojku, njen momak...

Mortus pijan zgazio dvoje sa 120 na sat: Ubio djevojku, njen momak se bori za život

362
0
PODIJELI

Jovana Lekin (25) iz Srpske Crnje u Srbiji poginula je, a njen momak Milorad Šuput (34) teško je povrijeđen kad je na njih mrtav pijan Mitsubishi Lancerom naletio Tomislav Petrović (48), zvani Vinetu.

Petrović je momka i djevojku koji su šetali ivicom puta udario pri brzini od 120 kilometara!

Jovanino tijelo nađeno je pokraj puta, a Milorad je ostao zaglavljen u šoferšajbi Mitsubishija. Vozaču je u krvi izmjereno 1,7 promila alkohola.

Užasnu scenu posmatrao je Ivan Andrejin, stric nastradale Jovane.

– Izašao sam da zapalim cigaretu i vidio Jovanu i Milorada kako šetaju ulicom. Odjednom se iz pravca granice prema centru sela pojavio automobil i kretao se ogromnom brzinom! Pomislio sam da će ih udariti ako se ne sklone i tad se začuo strašan prasak – priča potreseni stric.

On dodaje da je mjesto gdje su mladić i djevojka udareni dobro osvijetljeno, te da je sve vidio!

– Oboje su pali na haubu. Jovana je poletjela na krov i nakon 20 metara pala na travu pored ulice, a Milorada je nosio 100 metara na haubi – priča šokirani Andrejin.

Mještanin Stanko Tomin zatekao je stravičan prizor, piše Kurir.

– Na 150 metara od automobila ležalo je sklupčano tijelo. Glava se nalazila u neprirodnom položaju. U tom trenutku još nisam znao da je to Jovana. Trčeći prema kući da pozovem Hitnu pomoć, vidio sam da na haubi automobila, na leđima leži muškarac. Veći dio tijela i glava nazirali su se iz kabine kroz razbijeno vjetrobransko staklo… Vidio sam da pomjera ruku, teško je disao. Prizor mi je još uvijek pred očima. Vozač je bio toliko pijan da nije mogao da hoda – kaže Stanko Tomin.

Jovana će biti sahranjena u ponedjeljak, do kad bi iz Kanade trebalo da doputuje njen stariji brat Vladimir.