Šefik Džaferović posjetio Teočak i Sapnu (FOTO)

Preporučujemo

Predsjedvajući Zastupničkog doma Parlamenta BIH i kandidat SDA za člana Predsjedništva BIH Šefik Džaferović boravio je danas u posjeti općinama Sapna i Teočak.

U Teočaku je Džaferovića i delegaciju SDA dočekao prvi čovjek Općine Tajib Muminović, a u Sapni novoizrabrano rukovodstvo SDA.

Prilikom posjete Teočaku Džaferović je obišao mezar narodnog heroja Hajrudina Mešića u Sniježnici, a u Sapni mjesto pogibije narodnih heroja Mehdina Hodžića Senada i „Kapetana Hajre“.

„Drago mi je da sam danas ovdje sa vama, a još mi je draže da su domaćini napravili protokol da se posjete mjesta pogibije narodnih heroja jer su oni zaslužni za slobodu koju danas uživamo. Nikada ih nećemo zaboraviti“, rekao je Džafeović u prostorijama SDA u Sapni i dodao:

„Kada je u pitanju ova stranka u Sapni znamo da je situacija specifična. Neki su otišli i neka su. Mi nastavljamo dalje, siguran sam sa boljim izborim rezultatima nego sa njima. Ono što nećemo dopustiti jeste da vas neko ucjenjuje radnim mjestima jer npr. rudnik  – bilo koji je rudnik svih nas, a ne nečije privatno vlasništvo“, kazao je Džaferović.

Nakon boravka u prostorijama stranke uslijedila je šetanja Sapnom, a onda i kafa sa građanima Sapne.

 

Najnovije

spot_img