Pobjeda PDA BiH na Tuzlanskom kantonu nije upitna, poručeno sa predizbornog skupa u Godušu

Preporučujemo

Na sinoć održanom predizbornom skupu u Godušu, predstavljeni su kandidati OO PDA Sapna za predstojeće opće izbore. Mnogobrojnim građanima ove mjesne zajednice obratili su se općinski načelnik i potpredsjednik OO PDA Sapna Zudin Mahmutović koji je govorio o realizovanim projektima u prethodnom periodu i projektima koji se u narednom periodu planiraju realizovati na prostoru naše općine. Mahmutović je naglasio da se ovi milionski projekti, bez ljudi koji su danas na listama PDA BiH, nebi mogli realizovati.

Fedahija Ahmetović kandidat PDA za Predstavnički dom Parlamenta Federacije BiH i aktuelni predsjedavajući Općinskog vijeća Sapna, istakao je slogu i jedinstvo ekipe okupljene oko ideje predsjednika MIrsada Kukića i Pokreta demokratske akcije, počev od vjećnika koji čine većinu u Općinskom vijeću, načelnika, direktora javnih ustanova, funkcionera, zvaničnika i kompletnog općinskog odbora PDA, koja će na prostoru općine Sapna i u narednom periodu raditi na stvaranju boljih uslova života građana.

Nosilac liste PDA za kantonalnu skupštinu, aktuelni predsjednik Skupštine Tk i predsjednik OO PDA Sapna Senad Alić govorio je o razlozima osnivanja Pokreta demokratske akcije BiH i programskim ciljevima ovog pokreta za Tuzlanski kanton ali i sve druge kantone koji su zapostavljeni od politike iz Sarajeva, te o važnosti ideje PDA da osnaži male i nerazvijene lokalne zajednice.

Pobjeda PDA na predstojećim izborima u Tuzlanskom kantonu nije upitna ali je veoma važno da Sapna ostvari najbolji izborni rezultat istakao je Alić.

SAOPĆENJE PDA SAPNA

Najnovije

spot_img