Otvorena kampanja SDA Sapna: Ostajemo jedini sljedbenici ideje Alije Izetbegovića (FOTO)

Preporučujemo

U Međeđi je sinoć, u punoj sali mjesne zajednice, održan skup Stanke demokratske akcije, čime je ova stranka u Sapni zvanično otvorila kampanju za Opće izbore 2018.

Građanima su se obratili kandidati sa liste SDA iz Sapne za sve nivoe vlasti: Salim Husjenović, Medina Hamidović i Asmir Husjenović, te predsjednik SDA Sapna Fadil Poljaković.

Iznoseći program stranke rečeno je da će se kanidati SDA Sapna boriti za bolji položaj mladih u društvu, te da se zaustavi njihov odlazak. Fokus u kampanji je na čovjeka kao pojednica.

„Imate stranke koje ovdje kupuju glasove. Ako ne može za 30 onda može za 50 KM, ako ne može za 50 onda može za 100 KM. Čovjek za njih vrijedi manje od kurbana“, rečeno je na skupu.

Poručeno je da članovi SDA ostaju jedini vjerni sljedenici ideje rahmetli Alije Izetbegovića, za razliku od onih koje je SDA stvorila, a oni su pronevjerili i stranku i građene, jer su se radi vlastitih interesa okrenuli drugim strankama.

Građanima je poručeno da izađu na izbore i svoj glas daju Stranci demokratske akcije i  kanidatima koji ne znaju izdati.

Najnovije

spot_img