Garden Centar – lider u prodaji vrtne opreme stigao u Kalesiju

Preporučujemo

Sa ciljem približavanja kupcima i olakšavanja kupovine vrtne opreme, prijeko potrebnih mašina i alata, ali i kućne plastike i proizvoda za održavanje vrta i domaćinstva, Garden Centar je odlučio i u Kalesiji ponuditi širok i zanimljiv asortiman iz programa – sve za vaš vrt.

Ovo je četvrti maloprodajni objekat Garden Centra koji će biti svečano otvoren u srijedu 17.04.2019. u 10:00h u Kalesiji, u sklopu tržnog centra Belamionix, a ono što nudi će oduševiti sve kupce.

Naime, Garden Centar već godinama uživa reputaciju prodajnog mjesta koje na jednom mjestu nudi sve za uređenje vrtova, bašta, dvorišta ali i domaćinstava.

U objektima Garden Centra u Srebreniku, na Šićkom brodu i u Bingo City Centeru u Tuzli se može pronaći otprilike sve što vam treba kada je u pitanju vaš vrt i dom. Veliki izbor profi i hobi kosilica, trimera, motornih pila, vrtnog namještaja, ljuljački, kamina i roštilja će ovo proljeće od vašeg dvorišta napraviti pravi mali raj.

U vrijeme hortikulturne sezone Garden Centri uvijek vode brigu da na vrijeme dobijete sadnice, sadni materijal, sjemena povrća i uz to obezbjeđuje i najveći izbor pratećeg alata, gnojiva i mehanizacije.

Pčelarski program ima posebno mjesto na policama Garden Centara pa tako pčelari nemaju dvojbe gdje nabaviti sve za pčelarstvo.

Kada dođe toplo vrijeme, prije ljetovanja obavezno se svrati do Garden Centra po suncobran, ležaljku, opremu za ronjenje ili možda veliki bazen koji od vašeg dvorišta može napraviti idealno ljetovalište.

Zato ne oklijevajte, istražite naš “zeleni” centar i uvjerite se sami zašto smo mjesto koje se zove Garden Centar.

Dođite na svečano otvorenje Garden Centra u Kalesiji u srijedu 17.04.2019. u sklopu tržnog centra Belamionix jer tamo vas čeka naše ljubazno, edukovano i susretljivo osoblje i naravno pokloni i popusti.

Najnovije

spot_img