FK Sapna pokrenula akciju “Kupi stolicu, budi vitez Sapne”

Preporučujemo

U toku su radovi na izgradnji tribine na stadionu u Sapni, a FK Sapna je među navijačima, sponzorima i prijateljima klub pokrenula akciju “Kupi stolicu, budi vitez Sapne”.

Planirano je postavljanje oko 400 plastičnih stolica, a cijena jedne stolice je 30 KM.

“Poštovani građani u Sapni i dijaspori, sponzori, prijatelji i navijači kluba iz cijelog svijeta obavještavamo Vas da je danas i zvanično započela akcija “Kupi stolicu, budi vitez Sapne”.

Nakon završetka grubih radova na izgradnji prvog dijela tribine stadiona Sapna u narednim danima će krenuti i završni radovi ugradnje stolica (više od 400 mjesta) sa naslonima, postavljanje ograde i drugi radovi.

Kako bi naš stadion poprimio novi i ljepši izgled, zbog brojnog interesovanja naših navijača i simpatizera odlučili smo pokrenuti akciju “Kupi stolicu, budi vitez Sapne” koju možete i vi podržati. Cijena jedne stolice iznosi 30 KM i iste je moguće kupiti kod članova rukovodstva kluba.

Akcija traje do 30.07.2024.godine.

Svi kupci će biti objavljeni putem naše stranice!

Kao pojedinci možemo malo, ali svi udruženim snagama uz minimalna odricanja možemo puno toga učiniti da napravimo bolje uslove za napredak i pravilan razvoj naše omladine.

Uplate se mogu izvršiti direktno na račun kluba otvoren u NLB banci na broj: 1321402012649884 s naznakom uplata za stolicu ili u gotovini (kontakt osoba Almir Mešić). Za inostranstvo ćemo objaviti naknadno.

U slučaju bilo kakvih problema prilikom uplata ili nejasnoća, javite nam se privatnom porukom na našu stranicu.

Sve je prolazno,samo je Sapna vječna!!

Učinimo da Sapna zasija novim sjajem i postanimo još prepoznatljiviji”, saopćeno je iz FK Sapna.

Najnovije

spot_img