FINconsult održao prvi ovogodišnji seminar KPE računovođa i revizora u Tuzli

Preporučujemo

FINconsult je danas u Tuzli u amfiteatru Visoke škole za finansije i računovodstvo FINra održao 1. ovogodišnji ciklus seminara u okviru kontinuirane edukacije finansijsko-računovodstvene profesije u BiH, na temu:„GODIŠNJI OBRAČUN – SASTAVLJANJE I PODNOŠENJE FINANSIJSKIH, POREZNIH I OSTALIH IZVJEŠTAJA I PRIJAVA ZA 2017. GODINU, I PRIMJENA NOVIH STANDARDA I PROPISA“.

Na seminaru su prezentirane aktuelne teme vezane za godišnji obračun, sastavljanje i podnošenje finansijskih, poreznih i ostalih izvještaja i prijava za 2017. godinu, te primjenu novih standarda i propisa.

Pripremljen je sadržajan seminarski Priručnik sa dosta praktičnih primjera, kao i prezentacije kompetentnih predavača, a sve u cilju da ovaj seminar bude od što veće koristi za učesnike seminara.

Veliki broj računovođa, revizora, direktora i vlasnika firmi je uzelo učešće na današnjem seminaru, čime je potvrđen kvalitet i korisnost seminara koje realizira FINconsult.

FINconsult pored Tuzle nastavlja sa seminarima u okviru kontinuirane edukacije finansijsko-računovodstvene profesije u BiH u još 5 bosansko-hercegovačkih gradova:

• Sarajevo, 17.01.2018. (srijeda), hotel Grand
• Tešanj-Jelah, 18.01.2018. (četvrtak), hotel AA Jelah
• Gračanica, 23.01.2018. (utorak), Sala za sjednice – zgrada općine Gračanica
• Gradačac, 24.01.2018. (srijeda), Amfiteatar – MSŠ „Hasan Kikić“ Gradačac
• Brčko, 25.01.2018. (četvrtak), hotel Jelena

Više o seminarima i narednim edukacijama edukativno – konsultantske kuće FINconsult možete pogledati na www.finconsult.ba

Najnovije

spot_img