Dobrotovor Sejdo Nuhanović sa sinom obradovao još jednu podrinjsku porodicu (FOTO)

Preporučujemo

Sejdo Nuhanović iz Kaludrana sa sinom Haskom, danas je još jednom obradovao one kojima je pomoć najpotrebnija.

Sejdo, koji živi i radi u Beču, je po peti put donirao kravu ugroženim podrinjskim porodicama, a ovog puta kravu je donirao porodici Sahanić iz istoimenog zvorničkog naselja.

Naime, Jasmin Sahanić sa suprugom i dvoje djece živi bez ikakvih stalnih primanja, tako da će im ova donacija dobro doći u svakodnevnom peživljavanja.

“Ovdje u Sahanićima živimo od danas do sutra. Sva primanja moje porodice su ono što zaradim od sakupljanja sekundarnih sirovina. Ovim putem želim da se zahvalim gospodinu Sejdi Nuhanoviću  i njegovom sinu Haski. Ne mogu vam riječima opisati koliko mi znači ova krava.Allah mu dao svako dobro, i njemu i njegovoj porodici”, kazao je Jasmin.

Sejdo ističe da mu je najveće zadovoljstvo i najveća ovozemaljska nagrada osmijeh na licima povratnika u Podrinje.

“Osjećaj kada vidim sreću na licu ovih ljudi je neopisiv. To mi daje motiv i snagu da nastavim u svemu ovome. Ja i moj sin ćemo svakako nastaviti pomagati povratnicima, a vrlo brzo ću organizovati i novu akciju i novu donaciju za moje Podrinjce”, kazao nam je Nuhanović.

Nuhanović je kazao da će sa onima koji budu primili donaciju potpisati ugovor, prema kojem će se primaoci donacije obavezati da donaciju neće zloupotrijebiti, odnosno preporodati u naredne tri godine.

Najnovije

spot_img