Uhapšeni dileri iz Tuzle i Gračanice

Preporučujemo

Službenici Uprave policije TK iz Sektora kriminalističke policije – Odsjeka za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga u nedjelju su, nakon izvršenog pretresa stambenih objekata u kojim žive, uhapsili E. B. (23) i M. B. (24), obojica iz Tuzle, kod kojih su pronašli manju količinu biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu.

Pronađena materija je privremeno oduzeta, a nad uhapšenim osobama je u službenim prostorijama izvršena kriminalistička obrada.

Također, u subotu su službenici Odsjeka za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga prilikom pretresa putničkog motornog vozila u vlasništvu D. M. iz Gračanice i drugim uviđajnim radnjama pronašli i privremeno oduzeli sedam manjih pakovanja sa sadržajem biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kanabis, pet manjih pakovanja sa sadržajem materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid, jedno manje pakovanje sa sadržajem koji asocira na opojnu drogu ekstazi i jednu digitalnu vagu.

Policijski službenici nastavljaju daljnji rad na dokumentiranju ovih događaja, nakon čega će Tužilaštvu Tuzlanskog kantona biti podnesen odgovarajući izvještaj.

Najnovije

spot_img