Uhapšene dvije osobe zbog napada na policiju u Zvorniku

Preporučujemo

Pripadnici Policijske uprave Zvornik uhapsili su dvije osobe inicijala B.R. iz Zvornika i D.L. iz Milića zbog sumnje da su počinile krivično djelo napad na službenou osobu u vršenju dužnosti, saopšteno je iz ove uprave.
Policijski službenici Policijske stanice Zvornik su, obavljajući redovne poslove i zadatke, 22. decembra oko 3.30 sati zaustavili i kontrolisali automobil “Pasat”, kojim je upravljao B.R. iz Zvornika.

Nakon što je odbio da se podvrgne kontroli prisustva alkohola u organizmu, B.R. je napao policijske službenike i jednom od njih je nanio povrede koje su konstatovane u Domu zdravlja Zvornik.

Istu noć, osoba čiji su inicijali D.L. odbila je legitimisanje na području Milića i fizički napala pripadnike Policijske stanice Milići, nanijevši im povrede.

Policija nastavlja sa poduzimanjem mjera i radnji s ciljem kompletiranja i dokumentovanja ovih predmeta, nakon čega će nadležnom tužilaštvu biti podnesen izvještaj za krivično djelo napad na službenu osobu u vršenju službene dužnosti.

Policijska uprava Zvornik osuđuje svaki vid nasilničkog ponašanja i napada na policijske službenike i poziva građane da se suzdrže od ovakvih ili sličnih ponašanja.

Najnovije

spot_img