Bijeljina: Pijana, bez vozačke upravljala neregistrovanim vozilom

Preporučujemo

Pripadnici Policijske stanica Bijeljina privremeno su oduzeli automobil od osobe A.J. koja je pijana, bez vozačke, upravljala neregistrovanim vozilom.

Prilikom policijske kotrole automobila pežo u Ulici Ivana Gorana Kovačića utvrđeno je da vozilo nije registrovano za javni saobraćaj i da posjeduje nepripadajuće registarske oznake, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Policija je utvrdila i da lice upravlja automobilom prije sticanja prava na upravljanje, dok je alkotestiranjem ustanovljeno da ima 0,65 promila alkohola u organizmu.

U registru novčanih kazni evidentirano je da navedena osoba ima dug od oko 4.300 KM.

Zbog navedenih prekršaja i zbog bojazni da će nastaviti da čini prekršaje, vozilo je privremeno oduzeto, a protiv lica nadležnom sudu biće podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

Policijskoj stanici Janja u srijedu, 17. avgusta, oko 23.00 časa prijavljena je provala u porodičnu kuću u Bjeloševcu, odakle su odneseni razni predmeti.

Izvršen je uviđaj i u toku je rad na rasvjetljavanju teške krađe.

Na području ove uprava u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela i tri saobraćajne nezgode sa manjom materijalnom štetom.

(RTV GD/Nezavisne)

Najnovije