Arnela Đogić nakon otmice mučena, zadavljena, pa izbodena nožem

Arnela Đogić nakon otmice mučena, zadavljena, pa izbodena nožem

1273
0
PODIJELI

Avdija Selimović iz Olova (26) i njegov prijatelj Muriz Brkić iz Sokoca priznali su da su ubili 24-godišnju Arnelu Đogić čije je tijelo pronađeno juče oko 13 sati u kanjonu rijeke Stupčanice, na lokaciji Krševi, između Olova i Olovskih Luka, gdje je bačeno niz liticu.

Nesretna djevojka je posljednji put viđena u subotu oko 20 sati kako vozi svoj peugeot 206 kroz Olovo, kod hotela Aquaterm. Isto vozilo je poslije pronađeno kod kafića “Kod Mense” u ulici nedaleko od njezine porodične kuće, piše Večernji list. Svi njezini bližnji i prijatelji podijelili su vijest o nestanku i zamolili sve one koji imaju bilo kakvu informaciju o njoj da se jave.

Međutim, ono što je zapanjujuće, istu vijest je na društvenim mrežama podijelio i Muriz Brkić, jedan od ubica. “Ne mogu pričati o tome, postoji policija i neka ona to rješava. Svjestan sam svega, čovjek mi je otvoreno rekao: ‘Arnelu su ubili i tu bacili’, znači otvoreno mi rekao. Svjestan sam svega toga, ali ne mogu govoriti o tome, kazao je brat stradale Arnele, Alen Đogić koji je inače višegodišnji lovac i dobar poznavatelj ovog terena te je pomagao pri potrazi.

Svemu je, naime, prethodila ljubomora. Navodi se kako je Avdija Selimović bivši dečko ubijene Arnele, koji je u dogovoru s Brkićem odlučio oduzeti joj život. Istražitelji govore kako su je prvo fizički onesposobili, potom u nesvjesnom stanju odveli do mjesta gdje su je mučili, zadavili i nožem izboli pa, kako bi prikrili zločin, bacili u ponor od 200 metara na jednoj od nepristupačnijih lokacija u Olovu.

Na jednoj strmoj padini prema rijeci još dan ranije pronađen je ženski crni kaput s kapuljačom zakačen za granje, za koji se pretpostavljalo da pripada Arneli. Inače, inspektori su prethodno pronašli Arnelin mobitel u kome su našli prijeteće poruke koje joj je slao Avdija Selimović.

Tako je on i doveden u vezu s nestankom, a ubrzo je sve i priznao, kao i njegov prijatelj. “Arnela i Avdija su u posljednje vrijeme imali puno trzavica u vezi, te su je i okončali. Ona mu je, navodno, u subotu poslala poruku da se nađu u Olovu. Avdija je od nje često izvlačio novac, te je Arnela i tu noć sa sobom imala dosta novca, i to oko 1000 KM, kojim je najvjerovatnije planirala platiti registraciju automobila. Poznato je kako su se njih dvoje u subotu naveče našli na dogovorenom mjestu”, navode poznanici. Oko kuće ožalošćene porodica Đogić okupili su se mnogobrojni prijatelji i komšije. Svi su još uvijek u šoku. “Čuvši tužnu vijest, i doktori su dolazili i smirivali njezine najbliže. Bila je zlato od djevojke.

Ona i Avdija su bili oko godinu dana u vezi. Momak je njezinu ocu ranije prijetio. Tada mu je zapalio sijeno i stroj za baliranje, zbog čega je čak bio i osuđivan”, ispričao je jedan mještanin.

On je kazao kako je Arnela bila jako vrijedna i poslušna djevojka i da je radila u tvornici konfekcijske robe Alma. “Avdija je od nje često izvlačio novac te je Arnela i tu noć sa sobom imala veću svotu novca te su joj ga vjerojatno oteli”, dodaju poznanici, prenosi Večernji list.