Adisa Rahmanović iz Međeđe uspješno operisana u Turskoj

Preporučujemo

Majci četvero djece, tridesettrogodišnjoj Adisa Rahmanović, iz sapanjskog naselja Međeđa, uspješno je otklonjen tumor na mozgu na klinici u Turskoj.

Podsjećamo, Adisi je prije nekoliko mjeseci oktrivena ova zloćudna bolest, a jedina šansa je bila operacija u Turskoj.

Zahvaljujući prije svega Bogu i donacijama dobrih ljudi, u rekorndom roku prikupljen je sav neophodni novac (50 hiljada eura), i Adisa je otputovala u Tursku gdje je i operisana.

Kako je objavljeno na facebook stranici “Dzemat Međeđa”, Adisa će sa suprugom Osmanom još par dana ostati u Turskoj, a do kraja sedmice trebala bi se vratiti kući.

“Prije svega neizmjerna hvala Uzvišenom Allahu dz.s. zatim svim ljudima koji su uzeli učešća kako bi pomogli našoj Adisi i evo ovom informacijom želimo zaokružiti jednu, da kažemo, lijepu priču, u svoj ovoj brizi o Adisinom zdravlju, o dobronamjerenosti našeg naroda koji svojom brigom i svojim novčanim donacijama ipak uspjeva “teške trenutke” učiniti radosnim. U svemu ovome veliki značaj je imala i naša “dova” i ono naše “amin” na svaki status na ovu temu, jer Allah je Milostiv i on prima naše dove. Nadamo se i molimo Allaha dž.s da će daljni oporavak naše Adise po povratku svojoj kući biti u najboljem redu te da će se Adisa iz dana u dan polahko vraćati “normalnom” zivotu. Amin”, navedeno je u objavi.

Najnovije

spot_img