Ognjen Vranješ ima novu tetovažu

Ognjen Vranješ ima novu tetovažu

1053
0
PODIJELI

Reprezentativac BiH, koji je posljednjih dana dospio u žižu javnosti, jer je na njegovom bicepsu primjećena tetovaža granica RS-a, na okupljanje reprezentacije u Zenicu, stigao je sa novom tatto.

Umjesto iscrtanih granica, na Ognjenovom bicepsu sada stoji iscrtan sat, kojeg je Vranješ zapravo htio prvobitno istetovirati.

Posljednjih dana potrošeno je jako mnogo vremena i riječi po navijačkim forumima oko Ognjena Vranješa i njegove tetovaže, a reprezentativac BiH poručuje kako poštuje sve narode u BiH i kako nikoga nije želio uvrijediti.

Rođen je u Banjoj Luci, a već dugo nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine u kojoj je u posljednje vrijeme itekako bitan igrač. Od sutra će u kampu bh. selekcije biti sa bratom Stojanom, koji je također pozvan u bh. selekciju, a mlađi Vranješ je nebrojeno puta do sada dokazao kako se srcem bori za BiH.

Njegovu tetovažu nije ni trebalo gledati kroz fudbalsku prizmu, jer da ne osjeća ovu zemlju u srcu, onda ne bi ni igrao za nju.

Tetovažu je prekrio iz poštovanja prema BiH i njenim državnim granicama, a rekao nam je i to kako nema namjeru davati izjave i dodatno pojašnjavati cijelu situaciju, u čemu ga je podržao i selektor nogometne reprezentacije BiH Mehmed Baždarević, ali i svi suigrači iz bh. selekcije.

“U ovom trenutku sam fokusiran samo na utakmicu protiv Izraela, koja nam je najbitnija u ovim kvalifikacijama. Ukoliko dobijem priliku za igru, pokazat cu koliko mi je bitan drzavni dres koji nosim”, kazao je Vranješ.

reprezentativac-bih-fokusiran-na-izrael-vranjes-ima-novu-tetovazu_1433699231

( Radio Glas Drine/ Oslobođenje)