Michael Schumacher nakratko otvorio oči! Bude ga iz kome…

Michael Schumacher nakratko otvorio oči! Bude ga iz kome…

29
0
PODIJELI

Michael Schumacher nakratko je otvorio oči, piše francuski L’Equipe pozivajući se na izvore u bolnici u Grenobleu. Vijest je prenio njemački Bild.

Schumacher je otvorio oči nakon što su ga polako počeli buditi iz kome. Reagirao je na neurološki pregled nakon što su mu smanjili sedative i to je odličan znak.

L’Equipe je pisao da je jučer (srijeda) počelo postupno buđenje Schumachera iz umjetno inducirane kome. Sve je demantirala Schumacherova glasnogovornica, a L’Equipe to tumači kao sprečavanje eventualne gužve ispred bolnice u kojoj leži legendarni sedmerostruki prvak Formule 1.

Iako još nema službenih informacija o Schumacherovom stanju, L’Equipe tvrdi kako su njihove informacije u potpunosti točne.

– Imamo pouzdane izvore u bolnici. Sto posto smo sigurni u sve što smo objavili – rekao je glavni urednik L’Equipea, Jeremie Arbona.

Prema izvorima francuskog lista, Schumachera polako počinju uvoditi u takozvano “letargično stanje” u kojem bi on trebao početi komunicirati s okolinom. Otvaranje oči sjajan je znak. No oporavak bi mogao trajati mjesecima…

Michael Schumacher (45) u komi je mjesec dana nakon teškog pada na skijanju u francuskim Alpama. Dvaput su ga operirali, a Schumi je u komi doživio i 45. rođendan. Uoči početka sezone Formule 1 momčad Mercedesa na bolidu će nositi poruku u znak podrške Michaelu Schumacheru: “Drži se, Michael”.