Mancini kriv za incident na treningu Manchester Cityja

Mancini kriv za incident na treningu Manchester Cityja

25
0
PODIJELI

 

U međuvremenu, Goal.com otkriva da je menadžer Cityja izazvao sukob na treningu u Carringtonu.

 

Prema izjavama očevidaca, Mancini je u potpunosti izgubio kontrolu usljed tenzija koje su se posljednjih sedmica osjetile između dvojice Talijana, a koje su uzrokovale priče o odlasku Balotellija s Etihada. 

 

Balotelli je jučer navodno trenirao sam prije nego što je pozvan da se pridruži timskom treningu. Nakon što je talijanski napadač nesmotreno startao na jednog saigrača, Mancini je počeo iskaljivati svoj bijes. 

 

Vikao je na Balotellija na engleskom i talijanskom i tjerao ga s treninga, a zatim ga je zgrabio za majicu. Šokirani nogometaši su samo gledali, a Mario je pokušavao obuzdati svog trenera, piše Goal.com. 

 

Balotelli je navodno bio veoma uzrujan kad je napustio teren, no ipak je stao dati nekoliko autograma fanovima koji su bili ispred trening kampa. 

 

“Igrači nisu mogli vjerovati šta se desilo. Mancini je potpuno izgubio kontrolu pred svima, a Balotelli je bio zbunjen kao i ostatak ekipe”, kazao je neimenovani izvor.

 

Mancini je za zvaničnu internet stranicu kluba izjavio da naguravanje između njega i Balotellija nije ništa neuobičajeno na treninzima te da je sve već zaboravljeno.