Izet Hajrović: Ne napuštam reprezentaciju, u dobrim sam odnosima sa Sušićem

Izet Hajrović: Ne napuštam reprezentaciju, u dobrim sam odnosima sa Sušićem

29
0
PODIJELI

U pojedinim bh. medijima pojavila se informacija da je naš reprezentativac Izet Hajrović nezadovoljan statusom u našoj selekciji odlučio da ne nastupa za državni tim.

Kontaktirali smo Izeta Hajrovića koji se nalazi na aerodromu u Frankfrutu koji nam je kazao da je u dobrim odnosima sa selektorom Sušićem i da ne shvata zbog čega neki mediji pišu laži.

– Prije svega želim da kažem da pisanja pojedinih medijia o mom statusu u reprezentaciji nisu tačna. Ja sam u dobrom odnosu sa Safetom Sušićem koji mi je pružio priliku da zaigram za Bosnu i Hercegovinu i na tome sam mu zahvalan. Naravno da bih želio igrati u startnoj postavi ali moram se truditi i trenirati da bih izborio status prvotimca u reprezentaciji. Ja ću se uvijek odazivati na poziv selektora i igrati za svoju zemlju. – rekao je u ekskluzivnom razgovoru za portal Reprezentacija.ba Izet Hajrović.

Izet Hajrović koji nastupa za njemački Werder  postigao je dva gola za reprezentaciju Bosne i Hercegovine a posebno je važan bio gol protiv Slovačke u Žilini za pobjedu od 1:2 koji nam je otvorio put za Mundijal u Brazilu.

(Radio Glas Drine/Reprezentacija.ba)