De Laurentis: Juventus uz sudije nepobjediv

De Laurentis: Juventus uz sudije nepobjediv

56
0
PODIJELI

Aurelio de Laurentis, gazda Napolija, bio je razočaran zbog poraza tima u derbiju sa Juventusom (1:3) na “San Paolu”.

Prvi čovjek Napolitanaca posebno je razočaran situacijom kod drugog pogotka, u kojoj su, po njegovom mišljenju, u ofsajdu bila dvojica igrača “Stare dame”.

“Umorni smo od ovoga! Juventus je jak tim, ali kada mu pomažu sudije postaje nepobjediv. Neprihvatljivo je da šest sudija ne može da vidi dva igrača u nedozvoljenoj poziciji. Ili se radi o nesposobnosti, ili o lošoj namjeri. Ove sudije moraju da budu izbačene na duže vrijeme”, napisao je predsjednik Napolija na Twitter profilu.

Ovo kolo je obilježio Frančesko Toti, legenda Rome, koji je sa dva gola donio bod “vučici” u gradskom derbiju protiv Lacija (2:2). Toti je u derbiju “dela Kapitale” nastupio 40. put i postigao 11 pogodaka i tako se izjednačio sa do sada najboljim strijelcem Da Koštom.

“Ponosan sam na rekord jer je to najbolja stvar koju jedan Rimljanin može da doživi. Dokazali smo da možemo da se borimo za Skudeto, a najbitnije je da nismo poraženi”, rekao je Toti.

Rezultati 18. kola: Inter – Đenova 3:1, Roma – Lacio 2:2, Atalanta – Kjevo 1:1, Kaljari – Ćezena 2:1, Fiorentina – Palermo 4:3, Verona – Partma 3:1, Sampdorija – Empoli 1:0, Napoli – Juventus 1:3, Sasuolo – Udineze 1:1, Torino – Milan 1:1. Poredak: Juventus 43, Roma 40, Lacio 31…