Bomba iz Tuzle: Jimmy Floyd Hasselbaink preuzima Slobodu?

Bomba iz Tuzle: Jimmy Floyd Hasselbaink preuzima Slobodu?

56
0
PODIJELI

Nekadašnji holandski fudbalski reprezentativac i igrač mnogih poznatih klubova, (Leeds United, Atletico Madrid, Chelsea), Jimmy Floyd Hasselbaink, mogao bi naslijediti Miroslava Blaževića na klupi tuzlanske Slobode

Prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba čelnici tuzlanskog premijerligaša već su obavili dvije runde razgovora sa Hasselbainkom.

Prvu rundu razgovara sa ovim nekada fenomenalnim fudbalerom obavio je predsjednik kluba Azmir Husić u Los Angelesu, da bi sinoć u Londonu sa sada već bivšim menadžerom Royal Antwerpa drugu rundu pregovora obavio Saša Vugdalić, čovjek od Husićevog povjerenja.

Saznajemo i da će tokom naredne sedmice Hasselbaink posjetiti Tuzlu kako bi se upoznao sa uslovima rada, a tada će biti obavljena i završna runda razgovara i kako se sada čini, upravo će nekadašnji holandski reprezentativac povesti Slobodu u premijerligašku borbu.

Na kraju dodajmo da je Hasselbaink nakon uspješne igrače karijere dvije godine bio član stručnog štaba Nottingham Foresta, te da je u prošloj sezoni vodio Royal Antwerp.

(Radio Glas Drine/Sportsport.ba)